LİGNA Hannover Fuarında 7 firma ve 1500 m2’nin üzerinde bir katılımla ÜLKEMİZİ, SEKTÖRÜMÜZÜ VE DERNEĞİMİZİ BAŞARIYLA TEMSİL ETTİK. Almanya’nın Hannover kentinde Deutsche Messe AG. tarafından iki yılda bir düzenlenen ve ağaç işleme teknolojisi konusunda dünyanın en büyük fuarı olan LİGNA’ya katılan TAMDER üyeleri sektörümüzü ve ülkemizi başarıyla temsil etti. Yeni kurulmuş olmasına karşın, TAMDER’in bu fuarda 1.500 m2’yi aşkın bir alanda 7 katılımcı firma ile temsil ediliyor olması hem derneğimiz hem de üyelerimiz açısından önemli idi. Fuarın açık kaldığı 5 gün boyunca, katılımcı firmalarımızdan UNİMAK, KARABUDAK ve EDDA 17. Holde, FORM MAKİNE 13. Holde, OMAKSAN, EMİN TOSUN ve PATENT MAKİNE ise 11 Holde en yeni ürünlerini sergilediler ve ziyaretçiler tarafından büyük ilgi gördüler.

Copyright © 2019 Tüm Ağaç İşleme Makinecileri Derneği (TAMDER) Tüm Hakları Saklıdır.